Sokaklarda Kaldırım Ve Cep Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Hendek Belediyesi ekipleri Yenimahalle’de üç sokağı kapsayan kaldırım ve cep park yapım çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla çehresi değişen sokaklar, yayalar için güvenli hale getiriliyor.

Sokaklarda Kaldırım Ve Cep Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yenimahalle mesaisi devam ediyor. Daha önce kaldırımı bulunmayan 2184, 2240 ve 2246. Sokaklarda çalışma başlatan ekipler, yaklaşık bin metre mesafeli çalışma sahasında 3 bin metre kilitli parke kullanacak.

Kaldırım, cep park ve çevre düzenlemesini içeren çalışmalar tamamlandığında bu üç sokak, modern bir görünüm kazanırken, yayalar içinde daha güvenli hale getirilmiş olacak.

Çalışmalarla ilgili konuşan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Altyapıdan üstyapıya, sosyal yaşam alanlarından ulaşıma kadar pek çok hizmeti hayata geçirdiğimiz Yenimahalle’de çalışmalarımız devam ediyor.

Bizim dönemimize kadar hiç girilmemiş, hizmet görmemiş sokaklar vardı. Sadece Yenimahalle’de değil, ilçe genelinde böyle bir problem vardı. Başlattığımız hizmet seferberliğiyle 5 yılda büyük mesafe aldık. Yenimahalle’de 11 kilometrelik kaldırım yaptık. 42 bin metrekare kilitli parke kullanıldı. Bugün başardıysak, önümüzdeki dönem ilçe genelinde eksik kalan yerleri yine biz tamamlayacağız. Yenilenen sokaklar kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184