SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ BAŞKARA’YI DUYGULANDIRDI

Hendek’te genç girişimci esnaflardan Hakan Başkara’ya arkadaşları ve eşi doğum günü sürprizi yaptı.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ BAŞKARA’YI DUYGULANDIRDI


Hendek’in nezih mekanlarından Kafe Huub’da Arkadaşlarının sürpriz doğum günü karşısında duygulanan Hakan Başkara’yı eşi Semra ve güzel kızı Berrak Liva’da ikinci bir sürpriz yaptılar.

37 yaşına giren Hakan Başkara’yı doğum gününde MHP Meclis Üyeleri Yaşar Aygüneş,Vural Tutkun,Engin Yapıcı ve esnaf arkadaşları yalnız bırakmadı.

Huub Lounge Garden Cafe’de 37 yaşına giren Hakan Başkara için hazırlanan Doğum günü pastası hazırlandı.Arkadaşlarının hazırladığı pastanın yanı sıra Başkara’ya ikinci bir sürprizi güzel kızı Berrak Liva kendi elleri ile babasına doğum günü pastasını getirdi.Başkara sürpriz karşısında bir yandan duygu dolu anlar yaşarken diğer yandan kızı Berrak Liva ile kendisi için hazırlanan pasta üzerinde ki mumlara üflediler.

 Yeni yaşına giren Hakan Başkara’ya sürpriz yapan arkadaşları kendisine sağlık ,huzur ve başarı dolu uzun ömürler dileyerek çeşitli hediyeler verdiler.

Arkadaşlarının ve Eşinin yaptığı sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan Hakan Başkara böylesine güzel bir günde yapılan sürprizden dolayı arkadaşlarına teşekkür etti.

Yaş günü pastasının ikram edilmesi ile Başkara ve arkadaşları keyifle sohbet ederek vakit geçirdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184