HİMDER’İN BAŞLATTIĞI KARİYER GÜNLERİNİN İLKİ GERÇEKLEŞTİ

HİMDER (Hendek İmam Hatip Mezunları ve mensupları) Derneğinin başlattığı Kariyer günlerinin ilki gerçekleşti.

HİMDER’İN BAŞLATTIĞI KARİYER GÜNLERİNİN İLKİ GERÇEKLEŞTİ


Kariyer günleri kapsamında çeşitli branşlarda görev yapan Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olanlar ,öğrenciler ile buluşmasının ilki gerçekleşti.HİMDER Başkanı Fatih Tazim,Yönetim Kurulu üyeleri ve Avukat Mustafa Topal mezun olduğu okulda 9.sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

1992 yılında Hendek İmam Hatip Lisesinden mezun olan Avukat Mustafa Topal, HİMDER’in düzenlediği Kariyer günleri kapsamında ,Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.sınıf öğrencileri ile buluşarak Avukatlık mesleği ile ilgili bilgiler vererek hem görevini anlattı hem de anılarını tazeledi.

HİMDER Başkanı Fatih Tazim kariyer günleri adı altında başlatmış olduğumuz mezun olan çeşitli meslek dallarında görev yapan arkadaşlarımız ile Öğrencilerimizi bir araya getireceğiz. Amacımız buradan mezun olan çeşitli mesleklerde görev yapan arkadaşlarımız ı öğrencilerimiz ile buluşturarak hem mesleklerini anlatmaları hem de anıların tazelenmesidir. Kariyer günleri kapsamında başlatmış olduğumuz programlarımız belli aralıklarla devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184