HENDEKLİ GÜREŞÇİLERDEN 22 MADALYA

11-13 ve 14-15 yaş Grubu Grekoromen - Serbest Güreş Turnuvasına Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü damgasını vurdu.

HENDEKLİ GÜREŞÇİLERDEN 22 MADALYA


11-13 yaş grubunda 12 madalya, 14-15 yaş grubunda 10 madalya olmak üzere toplam 22 madalya alan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü, turnuvada birinci oldu.

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü antrenörleri Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Rıza Yetim ve Ali Yıldırtan nezaretinde çalışan Hendekli güreşçiler minderde fırtına gibi estiler.

Güreşseverleri salona bekliyorlar

Sakarya Lütfü Yaman Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Hendekli güreşçiler madalya yarışında rakipleri karşısında büyük bir üstünlük sağlayarak minderin tozunu attırdılar. Minderde fırtına gibi esen güreşçiler güreş severleri maçlara bekliyor. Hendekli güreşçiler turnuvada yaptıkları maçlarda toplam 22 madalya rağmen güreş severlerin salona gelmemelerine üzüldüklerini söylediler.

Destek önemli

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Ebubekir Yılmaz, maçların çok zorlu geçtiğini, desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, Hemşerilerimiz bizi yalnız bırakmasınlar. Ata sporumuz olan güreş eski günlerine geri dönüyor. Sadece sporcuların değil halkımızın da güreşe sahip çıkmaları gerekiyor. Güreş severleri salona bekliyoruz. Bu coşkuyu beraber yaşayalım diye konuştu.


Sporcularımızı iyi tanıyoruz


Antrenörler Ali Yıldırtan ve Rıza Yetim’de sporcuları çok küçük yaşlardan itibaren tanıdıklarını ve ilgilendiklerini belirterek, Sporcularımızın hepsi ileride Avrupa ve Dünya’da derece elde edecek kapasitede. Her şeyi gözlemliyoruz. Sporcunun durumu, potansiyeli nedir? Nerede eksiklik var? Ne çalışmış, ne çalışmamış, neler yapmış? Her şeyi biliyoruz ve artık güreşte yeni bir dönem başladı. Altın çağa doğru emin adımlarla gidiyoruz dediler.

Tarih altınları yazar

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü ve eski Dünya Şampiyonu Zafer Başar’da, Güreşte yeni bir milat yeni bir başlangıç yapacağız. Tarih gümüş ve bronzları asla yazmayacak. Tarih altınları, altın harflerle yazacak. Tarihi boyunca altın madalyaya alışmış bir güreş camiası var.

Milletimiz de bizden hep altın bekliyor. Bu uğurda çalışacağız. Büyük bir camiayız ve bu camianın başında asrın sporcusu Hamza Yerlikaya var. Kendisinin liderliğinde güreş altın çağını yaşayacak dedi.

Turnuva sonucunda dereceye giren sporcular;

Yasin Dizen, Özkan Çoşkun, Berat Büyüktazim, Özhan İçken, Mustafa Bahadır, Ufuk Dündar, Abdullah Dündar, Gökhan Şişman, Ali Benli, Serhat Yılmaz, Enes Yüksel, Şerafettin Yılmaz, Abdullah Yurt, Berkay Yılmaz, Emirhan Büyüktazim, Mustafa Duran, Beytullah Atıcı, Emre Seçkin, Serhat Kırık, Kürşat Can Kaya, Enes Öztürk, Sadık Sarı.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184