TEM BAĞLANTI YOLUNDA KAZA 3 YARALI

Hendek Tem Otoyolu bağlantı yolu üzerinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

TEM BAĞLANTI YOLUNDA KAZA 3 YARALI


Hendek Tem Otoyolu bağlantı yolu üzerinde Otomobil ile Panelvan Minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tem Otoyolu istikametinden Hendek istikametine doğru gitmekte olan Yasin Ö. idaresindeki 54 D… plakalı Panelvan Minibüs, D-100 Karayolu istikametinden Tem Otoyolu istikametine gitmekte olan Osman K. idaresindeki 34 TM… Plakalı Otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
Olay anına şahit olanlardan edinilen bilgilerine göre çarpışmanın şiddeti ile her iki aracın savrulduğu ve Panelvan Minibüsün devrildiği, Otomobilin ise bariyerlere çarparak durduğu bildirildi.
Kaza sonrası Panelvan sürücüsü Yasin Ö. ve beraberindeki Mümin T. devrilen araçtan yaralı olarak olay yerine gelen 112 ekiplerince araçtan çıkartılarak Hendek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken kaza sonrası Otomobil sürücüsü Osman K. araçta sıkıştı.
Araçta sıkışan Otomobil sürücüsü Osman K. olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılarak Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Trafik ekipleri kaza sonrası kapanan yolda Trafik akışını kontrollü ve tek yönlü olarak sağladı.


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184