TSD’den Babaoğlu’na Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sakarya Şubesinden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na ziyaret.

TSD’den Babaoğlu’na Ziyaret


Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal, Hendek Temsilcisi Murat Polat ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde Babaoğlu’na başarılar dileyen TSD Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal, engellilerin sorunları ve TSD’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı. TSD’nin Hendek Temsilciliğine Murat Polat’ın görevlendirildiğini dile getiren Özkal, bu görevlendirme ile TSD’nin güç kazanacağı ifade etti.

Engellilerimizin yanındayız

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, nazik ziyaretleri nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkanımız Sibel Özkal ve Hendek Temsilciliğine atanan Murat Polat’a gösterdikleri ilgi ve keyifli sohbetleri için teşekkür ediyor, aynı zamanda Hendek Temsilciliğine atanan Murat Polat’a da başarılar diliyorum. Engellilerimizin sorunları ve çözüm yolları konusunda her türlü destekçileri olacağımızdan ve koordineli çalışacağımızdan şüpheleri olmasın diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184