Türk Polis Teşkilatının 175. Yılı

Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü Hendek’te düzenlenen sade bir tören ile kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 175. Yılı


Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıldönümü ve Polis Haftası Hendek Kaymakamlığı önünde düzenlenen sade bir törenle kutlandı.
10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle Hendek Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri katıldı.
175. yılımız kutlu olsun

Törende kısa bir konuşma yapan Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, bildiğiniz gibi her yıl 10 Nisan Polis Günü olarak ve haftası da Polis haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıl dönümü. Malum hem küresel hem de Ülkemizde yaygın olan salgın hastalık nedeniyle bu seneki tören programlarımızın büyük kısmı iptal oldu. Bizler Teşkilatımızın kuruluşu nedeniyle bugün Atatürk anıtımız önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde çelengimizi koyup dağılacağız. Katıldığınız ve ayrıca sosyal mesafeye uyduğunuz için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım diye konuştu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımın olduğu tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının akabinde Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve Polis Memurları tarafından Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından tören sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184