Vali Kaldırım Hendek'in Proje Alanlarını Gezdi

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Hendek Belediyesinin proje alanlarını gezerek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan bilgiler aldı.

Vali Kaldırım Hendek'in Proje Alanlarını Gezdi

31 Ekim’de temeli atılacak Fen Lisesi ve inşaat çalışmalarında son etaba geçilen Nitelikli İstihdam Merkezi şantiyelerinde inceleme yapan Vali Kaldırım, Hendek Belediyesini de ziyaret etti.

Başkan Babaoğlu Bilgi Verdi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Akova Mahalle Muhtarlığının temel atma töreni sonrasında Hendek Belediyesinin proje alanlarını gezerek Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan bilgiler aldı. Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve belediye başkan yardımcılarının yer aldığı gezilerde Vali Kaldırım Fen Lisesi İnşaat alanı, Psikososyal Destek ve Nitelikli İstihdam Merkezi inşaat alanını gezdi ardından son olarak Hendek Belediyesini ziyaret etti.

Fen Lisesi Şantiye Alanı

31 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da yapılacak olan Fen Lisesi temel atma töreni öncesinde şantiye sahasına giden Vali Kaldırım, burada Başkan Babaoğlu’ndan bilgiler aldı. Sakarya'nın 5.Fen Lisesi için geri sayım başlarken Başkan Babaoğlu önemli bir yatırımı Hendek’e kazandıracak olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Vali Kaldırım ise Başkan Babaoğlu’nu bir kez daha tebrik ederek eğitim alanında yapılan bu yatırımın şehrimizin geleceği adına önemli ve ciddi olduğunu dile getirdi.

Nitelikli İstihdam Merkezi

Ardından içinde Bilimsel Araştırma Merkezi ve şehrimizin en büyük kütüphanelerinden birinin yer alacağı, 'Psikososyal Destek ve Nitelikli İstihdam Merkezi' inşaatını gezerek Kaldırım’ı bilgilendiren Babaoğlu, “ Projemiz 3.kat son beton aşamasına ulaştı. Valiliğimiz öncülüğünde gerçekleşen ve büyük bir titizlikle hazırlanan projemiz bittiğinde Hendek’in önemli merkezlerinden biri olacak” dedi. Vali Kaldırım ise projenin sosyal ve ekonomik anlamda katkılarına dikkat çekerken, “ Güçlü ve güzel bir hizmeti, eseri aziz vatandaşlarımızla bir an evvel buluşturmayı istiyoruz. Bu manada Hendek’e kazandıracağımız bu eser Devletimizin ekonomik, eğitim, sosyal ve kültürel alanda yaptığı çalışmalarda merkez olacak” diye konuştu.

Babaoğlu: Valimize Teşekkür Ediyoruz

Gezilerin ardından Vali Kaldırım, Başkan Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek belediye personelleriyle görüştü. Kısa bir değerlendirme yapan Başkan Babaoğlu, “ Hendek olarak Sayın Valimizin her daim büyük desteklerini görüyoruz. Devletimizin tüm kurumlarıyla işbirliği içinde hemşehrilerimize hizmet ediyor, projeler geliştiriyoruz. Her alanda yarışan, gelişen ve değişen bir şehir olmak adına güçlü yarınları hep birlikte inşa ediyoruz” dedi.

Vali Kaldırım: Devlet-Millet El Ele

Başkan Babaoğlu’na teşekkür eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Vali Çetin Oktay Kaldırım ise, “ Sakarya’mız her alanda güzel, farklı ve yüksek potansiyeli olan bir şehir. Zira bugün Hendek’te bir dizi temaslarda bulundum. Milletimizle bir aradayız. Hepimiz bu millete, memlekete hizmet ediyoruz. Devlet-Millet el ele, sarsılmaz güçlü bağlarımızla çalışıyoruz. Temeli atılan, yapılan, yapılacak olan eserlerin her biri bir hizmettir. Bu manada Başkanımızı tebrik ediyorum. Kolaylıklar diliyorum” dedi. Vali Kaldırım görüşmelerin ardından Hendek’ten ayrıldı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184