Yavuz Sultan Selim Caddesinde Sorun Kalmayacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yavuz Sultan Selim Caddesinde incelemelerde bulundu.

Yavuz Sultan Selim Caddesinde Sorun Kalmayacak


Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının başlatıldığı Yavuz Sultan Selim Caddesinde incelemeler yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yağmur suyu, kanalizasyon, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları ile bölgede hiçbir sorun kalmayacak dedi.
Yerinde inceledi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yavuz Sultan Selim Caddesinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ile birlikte incelemelerde bulunan Babaoğlu, ekiplerin çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.  Yoğun bir şekilde alt ve üst yapı çalışması yürütülen bölgede ekiplerden bilgiler alan Başkan Babaoğlu, Tırcılar Kooperatifi ve Özel Eğitim Okulu önünden geçen bu ana yolda ekiplerimiz tarafından çalışmalar başladı. Yağmur suyu hatları tamamlanan caddede zemin iyileştirmeleri-sağlamlaştırmaları yapıldı. SASKİ ile koordineli bir şekilde yapılacak çalışma neticesinde kanalizasyon hatları da tamamlanacak. Tüm çalışmalar bitince asfaltlama başlayacak dedi.
Bilgiler verdi

Babaoğlu, burada kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. 400 metre uzunluğunda bordür, 280 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde trafik yolu ve 2 metre genişliğinde kaldırım yapılmaktadır. 1070 metrekaresi TIR parkı olmak üzere toplamda 6 bin 60 metrekare asfalt atılacak. Bölgede alt ve üst yapı anlamında hiçbir sorun kalmayacak. Yağmur suyu, kanalizasyon, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları ile büyük bir sorunu daha çözmüş olacağız dedi.
Bölgede sorunun çok büyük olması nedeniyle kapsamlı bir proje hazırlandığını anlatan Babaoğlu, tüm kurumlarla işbirliği içinde bölgeye yaptığımız yatırımın uzun yıllar vatandaşımıza hizmet vermesini sağlamak istiyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184