Yazıcı Adayım Dedi

Hendekli Esnaf Tarık Yazıcı, Esnaf Odası Başkanlığı için bende adayım dedi.

Yazıcı Adayım Dedi

Hendekli Esnaf Tarık Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Desteklerinizi bekliyorum

Yazıcı, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “çok değerli Esnaf dostlarım abilerim, kardeşlerim. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Esnaf odası seçimlerine önce Rabbimin sonra sizlerin taktiri ile katılmaya karar verdim. 30 yıla yakın esnaflık hayatımda edinmiş olduğum tecrübelerimi ve birikimlerimi siz değerli esnaf dostlarım ile sahada ileriye götürmek istiyorum. Özellikle bu zor süreçte biz esnaflar olarak zor zamanlar geçiriyoruz bu zor zamanları istişare gayret ve ortak akıl ile yürütmeyi ve birlikte kolaylaştırmayı istiyorum. Bu nedenle çıkmış olduğum bu yolda sizlerin desteklerini bekliyorum. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Başkanlık için 2. Aday

Yaklaşan Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kongresi öncesinde geçtiğimiz günlerde Hendekli Esnaf Salih Suphi Güney’in adaylık açıklaması sonrası Tarık Yazıcı’nın adaylığı ile Oda Başkanlığı için şu ana kadar 2 Aday ismi ortaya çıkarken, mevcut Başkan Mehmet Yaşar Demirel’in Aday olup olmayacağı bilinmezliğini korurken oda başkanlığı için başka aday veya adayların çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184