Zafer Bayramının 97. Yıl Dönümü Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümünde Atatürk Anıtına çelenkler koyuldu, Kaymakamlık Makamında tebrikler kabul edildi.

Zafer Bayramının 97. Yıl Dönümü Kutlandı


30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıldönümü Cumhuriyet alanında düzenenen törenle kutlandı.
Hendek Cumhuriyet alnında düzenlenen törene, Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Savcısı Vekili Ruşen Kılıç, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen Fatih Ergün, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, BBP İlçe Başkanı Engin Yapıcı, ,Meclis Üyeleri, Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan tören, Kaymakamlık Makamı adına Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenklerin koyulması ile devam etti.
Çelenk töreni ardından Per. Kd. Bçvş. Hakan Darıcı tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılırken, Lise Öğrencileri ve Hendek Kuva-i Milliye Üyesi Nuri Çamur tarafından okunan şiirlerin ardından Cumhuryet alanındaki program sona erdi.
Cumhriyet alanındaki çelenk töreninin ardından Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından protokol üyelerinin Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edilmesi ile program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184