Selam Karadeniz’e Hendek’ten Canlı Yayınla Ekranlarda

Hendek’te 28 Eylül akşamı Karadeniz rüzgarı esecek. Mavi Karadeniz Tv’de yayınlanan Selam Karadeniz’e adlı program Hendek Belediyesinin destekleriyle 28 Eylül Çarşamba akşamı Hendek Belediyesi Otopark alanından canlı yayınla seyirci ile buluşacak.

Selam Karadeniz’e Hendek’ten Canlı Yayınla Ekranlarda

 Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu herkesi ekran başına, yayını canlı olarak izlemek isteyenleri ise otopark alanına davet etti.

Hendek Belediyesi Otopark Alanında

Mavi Karadeniz Tv’de yayınlanan Hendekli yerel sanatçılar Yasin Kılıç ile Mustafa Bektaş’ın hazırlayıp sunduğu ‘Selam Karadeniz’e adlı program için şimdiden heyecan dorukta. Program 28 Eylül Çarşamba günü 19:30 ile 00:30 saatleri arasında Hendek Belediyesi otopark alanında kurulan sahneden canlı yayınla ekranlara gelecek. Açık hava konseri olarak gerçekleştirilecek programa birçok yerel sanatçının katılıp türküler söyleyip Hendek halkına unutulmaz bir gece yaşatacak. Programa tüm Hendek halkı davet edildi.

İster Meydandan İster Ekran Başından

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu programla ilgili yaptığı açıklamada, “Artık yaz aylarının sonuna geldik. Yaz’ın sonlarında Hendekli yerel sanatçılarımızın hazırlayıp sunduğu, canlı yayınla ekranlara gelen Selam Karadenize adlı programa katılmaya ve Karadenizin vazgeçilmez danslarından olan horon oyununu oynamaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Haydi, Hendek bu coşkuya hep beraber ortak olalım. Belediye Otopark alanına tüm halkımızı bekliyorum. Meydana gelemeyenleri de ekran başına bekliyorum” dedi.

Adres Ve Frekans Bilgileri

Programı Canlı olarak izlemek için “www.mavikaradeniztv.com.tr” internet adresinden, Digital Uydu Alıcıya Frekansı olan 12.265 Symbol : 27.500 Fec : 5/6 Polarizasyon : Vertıcal Frekans bilgilerini girerek ya da Digitürk Kanal: 628’nci Kanal, D-Smart Kanal: 255’nci kanaldan izlenebilecek.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184