HENDEK BOĞAZSPOR KAMP İÇİN ABANT’A GİTTİ

Süper Amatör kümenin iddialı takımlarından Hendek Boğazspor, kamp için Bolu Abant’a gitti.

HENDEK BOĞAZSPOR KAMP İÇİN ABANT’A GİTTİ
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Hendek Boğazspor bir hafta süre ile VonresortOtel’de kamp yaparak yeni sezona hazırlanacaklar.

1 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör küme öncesi Hendek Boğazspor Abant’ta yaptığı kampa takım oyuncularının kaynaşması açısından çok önem veriliyor.

Boğazspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Taşkın’ın kafile başkanlığı yaptığı kampta Antrenör Mehmet Ali Çalışkan nezaretinde antrenmanlara da başladı. Kırmızı beyazlı ekip Antrenmanın yanı sıra kampta hazırlık karşılaşmaları da oynayacak.

Vonresort Otel’de kampa giren Hendek Boğazspor takımı oyuncularının gerçekleştirdiği ilk antrenmanında Kulüp Başkanı Şenol Taşkın ve Yöneticiler de izleyerek yalnız bırakmadılar.

Kampın ilk gününde yorucu çift antrenman sonunda akşamları ise futbolcuların sohbeti ve arkadaşlık ortamı kampa ayrı bir renk kattı.

Antrenörler Mehmet Çalışkan ve İrfan Arkan nezaretinde ilk kamp antrenmanını gerçekleştiren futbolcular, günde çift antrenmanla BAL Ligi hazırlıklarını sürdürecek.Koşu ve kondisyon ağırlıklı idmanla hazırlıklara başlayan Boğazspor hazırlık karşılaşmaları da oynayacak.

Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın “ Oluşturduğumuz takıma yapılan yeni transferlerin kaynaşması için çok önemli bir dönemdeyiz. Kadromuza üst düzey bir çok oyuncu aldık. Hedefimiz ilk etapta Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaktır. Bunu gerçekleştirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Kamp yapmamızda bize destek veren Başkan Yardımcımız Ahmet Atçı’ya teşekkür ederim ” ifadelerine yer verdi.

Antrenör Mehmet Ali Çalışkan “ İyi bir kamp dönemini geçirerek sezona hazır hale gelmek istiyoruz. Futbolcularımızın kaynaşması ve motivasyonu için yaptığımız kampa önem veriyoruz. Takımımızı hedefe ulaştırmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184