Alemdar, Yeşilyurt Mahalesi’nde Babaoğlu’nun Elini Kaldırdı

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun Yeşilyurt Mahallesi iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Cumhurbaşkanımız Hendek için kimin elini kaldırmışsa, aday olarak açıklamışsa bizde onun elini kaldırır ve onunla birlikte çalışırız. Burada adayımız Turgut Babaoğlu’dur” dedi.

Alemdar, Yeşilyurt Mahalesi’nde Babaoğlu’nun Elini Kaldırdı

Alemdar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte iftar öncesi Yeşilyurt Mahallesi esnafını ziyaret etti. İftar programına katılımda yoğun oldu.

Spor salonunda düzenlenen iftar programında AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş, MHP Kaçep İlçe Başkanı Zübeyde Gürbüz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Ekşi, mahalle muhtarları ve vatandaşlar yer alırken, kalabalığın salona sığmaması üzerine iftar pazaryerine taştı.

“31 Mart Akşamı Zaefrimizi İlan Edeceğiz”

Başkan Babaoğlu, yoğun katılım nedeniyle Yeşilyurt Mahallesi’ne teşekkür ederken, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar ise “İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla Cumhur İttifakı olarak 31 Mart akşamında zaferimizi ilan edeceğiz. Turgut başkan kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan önemli hizmetler gerçekleştirdi. Yeni dönemde de Hendek için yapılacak çalışmaları birlikte derhal başlatacağız. Turgut başkanımızı ve kendimi sizlere emanet ediyor, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekli
Emekli - 1 ay Önce

Ben bundan önce Turgut babaoğlunu destekledim şimdi başka bir durum var bu seçimde Cumhur ittifakı seçimi kazanırsa zamlara ve fakirliğe devam demektir yok Cumhur ittifakı ağır bir yenilgi alırsa o zaman akılları başlarına gelecek biz demek yanlış işler yapıyoruz deyip bu milleti inim inim inletemeyeklerdir onun için bugünü düşünmeyelim yarını geleceğimizi oyluyoruz herkes aklını başına alsın çünkü bunun vebali olacaktır.

Deli
Deli - 1 ay Önce

Alemdar neyi kaldirirsan kaldır , hava alırsınız ancak hendekte

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184