Büyükşehir SASKİ 3 Mahallede 4 Depoyu Hizmete Aldı

Büyükşehir Belediyesi, yüksek noktalardaki hanelerin suya kesintisiz şekilde ulaşması için Hendek ilçesinde 3 mahalleye toplamda 125 metreküp olan ve 500 kişinin ihtiyacını karşılayacak 4 su deposunu hizmete aldı.

Büyükşehir SASKİ 3 Mahallede 4 Depoyu Hizmete Aldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) kentin dört bir yanında içme suyu altyapısını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların içme suyuna en kaliteli ve kesintisiz şekilde ulaşması için çalışan ekipler, tüm bölgelerin ihtiyaçlarını tespit ediyor.

SASKİ ekipleri, Hendek ilçesinde kırsal ve yüksek noktalarda yaşayan vatandaşlara içme suyu sağlamak için 3 mahalleye 4 adet kurulumunu gerçekleştirdi. Aksu, Çukurhan ve Gündoğan mahallelerinde üst kotlarda yaşayan vatandaşlar, bu hizmet sayesinde kesintisiz içme suyuna kavuştu. İmalatlar toplamda 125 metreküp kapasiteye sahip ve 500 kişinin içme suyunu sağlayabiliyor.

Önceliğimiz vatandaşın ihtiyacı

SASKİ’den yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi SASKİ olarak Sakarya’mızın merkezi ve 16 ilçesinde halkımıza uzun yıllar boyunca hizmet verecek projeler hayata geçiriyoruz.

Önceliğimiz vatandaşın ihtiyacını sorunsuz şekilde karşılamaktır. Bu yönetim anlayışıyla en kaliteli içme suyunu halkımıza kesintisiz şekilde ulaştırmak için önlemlerimizi alıyor, imalatlarımızı sürdürüyoruz. Hendek ilçemizde kırsalda ve yüksek kotlu noktalarda yaşayan vatandaşlarımızın içme suyunu garanti altına almak için prekastlarımızı (depolar) yerleştirerek hizmete aldık. Bu çalışmamız şehrin muhtelif noktalarında devam edecektir. Bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184