Çobanyatak Mahallesine Hizmet Yağmuru

Hendek Belediyesi, Çobanyatak Mahallesi'nde son 5 yılda büyük ölçekli altyapı ve yol düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Çobanyatak Mahallesine Hizmet Yağmuru

Mahalle sakinleri, bu önemli yatırımların mahallelerine getirdiği olumlu değişiklikleri memnuniyetle karşılıyorlar.

Kilitli Parke Çalışmaları

Hendek Belediyesi, Çobanyatak Mahallesi'nde son 5 yılda toplam 13 bin metrekare kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalar, mahalle sakinlerine daha sağlam, düzgün yollar sunarak ulaşımı kolaylaştırdı ve trafik güvenliğini artırdı.

Stabilize Yol Çalışmaları Tamam

Ayrıca, Çobanyatak mahallesi’nde 6 bin kilometre uzunluğunda stabilize malzeme serim çalışmaları tamamlandı. Bu stabilizasyon çalışmaları, yol kalitesini yükselterek mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını daha konforlu hale getirdi.

Altyapı Ve Yol Bakımın Çalışmaları

Yol düzenleme çalışmaları sadece bu kadarla sınırlı değil. Hendek Belediyesi ayrıca mahallede yol bakım çalışmaları ve kanal düzenleme çalışmaları da gerçekleştirdi. Bu çalışmaların sonucunda su birikintileri ve yol çökmesi gibi sorunlar en aza indirgenmiş oldu.

Babaoğlu: “ Yaşam Kalitesi Yükseliyor”

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,” Bu projelerin Çobanyatak Mahallesi'nin yaşam kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerinin daha iyi bir çevrede yaşamasını sağlamayı hedefledik. Ayrıca, bu tür alt ve üstyapı projeleri devam edecek. Bütün mahallelerimizde benzer iyileştirmeler yapılacak” dedi.

Mahalleli Memnun

Çobanyatak Mahallesi sakinleri, bu önemli alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor ve mahallelerinin daha modern ve erişilebilir bir yer haline geldiğini gözlemliyorlar. Hendek Belediyesi, halkın yaşam kalitesini artırmak için alt ve üstyapı çalışmalarına devam ederken, mahallelerin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184