Dikmen Hamsi Festivaline Hazır

Dikmen Hamsi Festivali için hazırlıklar tamamlandı, misafirler bekleniyor.

Dikmen Hamsi Festivaline Hazır

Hendek Dikmen Köyü Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.‘si düzenlenecek olan Dikmen Hamsi Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

Hamsi ve Horon’a davet

Bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz Hamsi Festivali için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Hendek Dikmen Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Dernek Başkanı Nihat Günbatı, festivalimize geçen yıl 4 bin misafirimize hamsi dağıtmıştık hedefimiz bu yıl 6 bin kişiye hamsi dağıtmak. Bu anlamda herkesi 28 Ocak Pazar günü Dikmen’in eşsiz doğası ve manzarası eşliğinde Hamsi yemeye ve Horon oynamaya davet ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Misafirlerimizi bekliyoruz

Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, geleneksel hale gelen ve bu yıl 5.’si düzenlenecek olan Hamsi Festivalimiz için hazırlıklar tamamlandı. Festivalimizde Vatandaşlarımızı Dikmen’in bembeyaz karlı manzarası ve doğal güzellikleri ile buluşturacağız ifadelerini kullandı.

Festival 28 Ocak’ta

28 Ocak Pazar günü Dikmen Mahalle Merkezinde gerçekleştirilecek olan 5. Dikmen Hamsi Festivaline Protokol üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Adayları, Siyasiler ile çevre İl ve İlçelerden çok sayıda katılım olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184