Dikmen Yaylasında Şehitler Anıldı

Hendek Dikmen Mahallesi yaylasında Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif 19.programı düzenlendi.

Dikmen Yaylasında Şehitler Anıldı

Her yıl geleneksel olarak yapılan Dikmen Mahallesi yaylası Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif 19.programında Şehitler Dualarla anıldı.

Sakarya’nın en yüksek noktası olan (1725) Hendek Dikmen Mahallesi Yaylası obasında bu yıl19. Gerçekleştirilen ve Öğle Namazından önce başlayan Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programına Hendek Jandarma Komutanı J.Yzb. S.Sercan Candan, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür,Ak parti Belediye Başkan Aday Adayı A.Kemal Sofu, Hendek İlçe Emniyet Müdür Vekili Erkan Toprak,Hendek Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Der, Dikmen Mahalle Halkının yanı sıra İl ve İlçelerden gelen Vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerimler okunarak Dualar edildi

Hendek Müftüsü Murtaza Gür Anma ve Mevlid-i Şerif okumasından sonra dua ettirdi.

Cemil Ak , Hersene bu okuma yapılıyor yaptıranlardan Allah razı olsun bu tür etkinlikleri yaptıranlardan da Allah razı olsun geldik dualarımızı ettik Allah kabul etsin dedi.

Bahattin Başpınar, İstanbul dan ziyarete gelmiştik buraya böyle bir ziyaretin böyle bir şehitliğin olduğunu duyduk ziyarete geldik çok güzel bir yer bütün geçmişlere Allah rahmet eylesin dedi.

Şener Köseoğlu, Geleneksel oldu artık her sene olduğu gibi bu senede şehitler anıldı gelmişimize geçmişimize dualar edildi bazı kişilerin yardımı ile ikramlar yapıldı ve her sene düzenleniyor ifadesini kullandı.

Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz, her yıl geleneksel olarak yapılan Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programımıza halkımızın yoğun gösteriyor.

Bugün 19.cu Şehitlerimize Kur-an Kerim okuttuk Katılan bütün Halka katkıda bulunan herkese buradan çok çok teşekür eder devamını dilerim. Şehitlerimize dualarımızı eksik etmeyelim dedi.

Şehitlerini anma ve Mevlid-i Şerif programı Vatandaşlara Dikmen yaylasında yapılan ikramı ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184