İskefiyeli’den Asfalt Çalışanlarına Mangal

Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli asfalt çalışanlarına mangal ikramında bulundu.

İskefiyeli’den Asfalt Çalışanlarına Mangal

Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli  alt yapı çalışmaları bitmesinin ardından Hendek Belediyesi tarafından asfalt çalışması başlatılan Beştepeler caddesi üzerinde asfalt çalışanlarına mangal ikramında bulundu.

Beştepeler Caddesi altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları esnasında asfalt çalışması yapan Belediye çalışanlarına mangal yakan Muhtar İskefiyeli yapılan çalışmalar sonrası bazı açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir ihalesi iptal edildi, Hendek Belediyesi attı

Yeni Mahallede yağmur suyu için ve Beştepeler Caddesi asfaltı için yok yapılacaktı yok yapılmayacaktı diyen İskefiyeli, bir yıldır yapılan mücadelenin hem yağmur suyu hem de beştepeler caddesinin asfaltı ile ilgili bugün Büyükşehir’in Asfalt ihalesi bile iptal edilirken Hendek Belediyesi Beştepeler Caddesi halkının dediği şekilde asfalt çalışması yapıyor.

Çalışan insanların emeğine karşılık bende Mahalle Mahalle olarak ahdım vardı, yağmursuyu yapanlara daha önce yapmıştım şimdide astalt atanlarla Belediye çalışanlarına hep beraber bir aile ortamında güzel bir şekilde mangal ikramında bulunduk.

 Helali hoş olsun onlara. Yeni mahalledeki esnaflarında bu konuda bu arkadaşlar çok çalıştı, bizimde katkımız olsun şu anda verilen bu yemekte Yeni Mahalledeki esnaflarında katkıları oldu. Hem esnaflara hem de Mahallemizde yaşayan insanlara sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum.

 Hendek Belediyesi’nede özelikle hem Asfalt hem de yağmur suyu için bu cadde için bir kez daha teşekkür ediyorum, ellerine sağlık Allah razı olsun ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184