Kavak Dikimi İş Başı Eğitimi Yapıldı

Endüstriyel Ağaçlandırma Sahalarında İşbaşı Eğitimi Yapıldı

Kavak Dikimi İş Başı Eğitimi Yapıldı

Hendek Orman İşletme Müdürlüğü, Süleymaniye İşletme Şefliği, 2022 yılı Kavak endüstriyel ağaçlandırma programında bulunan, 103-105-110-116 ve 123 nolu bölmelerde kavak dikimi iş başı eğitimi yapıldı.

Bölge Müdürümüz Ziya Polat birlikte Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Şahin Doğan, Etüt Proje Başmühendisi Ziya Karagüzel tarafından düzenlenen iş başı eğitimine, Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan, Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, İşletme Müdürlüğünde çalışan danışman orman mühendisleri, orman muhafaza memurları ve dikim işçileri katıldı.

2021 yılı sonbahar ayında, sahanın tamamında dozer ile, temizlik ve sürüm çalışmaları tamamlanarak fidan dikimine hazır hale getirilmişti. Sahaya projeye uygun 22.000 adet çıplak köklü kavak fidanı dikilmesi planlandı. Sahanın etrafı tel ihata ile koruma altına alındı.

Bölge Müdürümüz Ziya Polat, Süleymaniye İşletme Şefliği, 2022 yılı Kavak endüstriyel ağaçlandırma programında bulunan, 103-105-110-116 ve 123 nolu bölmelerde toplam 56.3 hektar alanda gerçekleşen kavak dikimlerinin projeye, mevzuata ve işin tekniğine uygun olarak yapılmasını, projede olmayan hiçbir çalışmanın yapılmamasına ve endüstriyel ağaçlandırma sahalarına dikilen fidanların sağlıklı büyüyüp gelişmesinin titizlikle takip edilmesini talimatladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184