KENTSEL DÖNÜŞÜM KOMİSYON BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ OLDU

Hendek’te Kentsel dönüşüm kapsamında geçtiğimiz hafta Belediye Meclis Toplantısında Komisyon kurulmasına karar verilmesinin ardından Komisyon üyeleri yaptıkları seçim sonucu Muhammet Üstündağ Komisyon Başkanı oldu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KOMİSYON BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ OLDU


Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanı ile ilgili 12 kişiden oluşan komisyon Başkanı seçimi için seçim yaptı.

Komisyon Başkanı Üstündağ

Komisyon üyesi Hasan Altuntaş, MHP Meclis üyesi Cengiz Şişman’ı başkanlık için teklif etti. Şişman bu teklif üzerine kendisi de Muhammet Üstündağ yönünde teklif sundu. Komisyon üyelerinin teklifi sonrası oy çokluğu ile Muhammet Üstündağ Komisyon başkanı oldu.

Komisyon Başkan Yardımcısı Cengiz Şişman, Sekreterler ise Gökhan Bilgin ve Âdem Sefa oldu.

Seçimin ardından toplantı günleri belirlendi ve gündem maddeleri görüşüldü.

Kamulaştırma  kaldırılacak

Komisyon Başkanı Muhammet Üstündağ başkanlığında Hendek Belediyesi Meclis toplantı salonunda  gerçekleşen toplantıda gündem maddelerinin ilki olan Kamulaştırma davaları olan 19 dosyadan Hendek Belediyesinin feragat istenmesine ve bundan sonra Kamulaştırma davası açılmamasına oy birliği ile karar verildi.

Her komisyon üyesinin oyunun tek oy sayılmasına, eşitlik olması durumunda Komisyon Başkanının çift oy sayılmasına oy birliği ile karar verilirken, toplantılarda alınan kararların Kemaliye Mahallesi Muhtarlığında ve Kentsel Dönüşüm Ofisinde asılmak suretiyle yayımlanmasına oy birliği ile karar verildi.

Komisyon üyelerinin toplantı tutanağını imzalaması ile ilk toplantı sona erdi.

Toplantı Sonrası Komisyon Üyelerinin aldığı kararların tutanağı Hendek Belediyesine teslim edildi. Hendek Belediyesinin Komisyon kararlarını uygulamaya koyarak Kamulaştırma dosyalarından feragat edilmesi bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184