Puna Ortaköy’e Çok Yakışacak

Hendek Belediyesi’nin mahallelerde hayata geçirdiği nitelikli sosyal yaşam alanlarından biri daha tamamlanmak üzere... Puna Ortaköy’de inşa edilen sosyal yaşam alanı, bölgeye ve yaşama renk katacak.

Puna Ortaköy’e Çok Yakışacak

Beyköy, Çayırbaşı, Martinler ve Türbeköy mahallelerine de hitap edecek olan Puna Ortaköy Sosyal Yaşam Alanı’nda son etap çalışmalara geçildi. Yaşam alanı, şu an yürütülen çevre düzenlemesiyle hazır hale gelecek ve bölge sakinlerinin hizmetine açılacak. Yeşil alanları ve çevre düzenlemesiyle de örnek olacak sosyal yaşam alanı, bir parktan çok ötesi olacak.

Spor Ve Oyun Vakti

Hendek Belediyesi tarafından modern ve nitelikli bir yaşam alanı olarak hazırlanan projede, spor alanları dikkat çekerken, çocuklar için eğlence ve oyun vakti de yaklaşıyor. Projede yer alan ve yapımları tamamlanan basketbol, futbol ve voleybol sahaları ile gençlere spor seçenekleri sunulurken, çocuklar için oyun, yetişkinler için de fitness alanları oluşturuldu.

Cep Otoparklar

Toplamda 4 bin metrekarelik alanı kapsayan ve 5 mahalleye hizmet verecek olan Puna Ortaköy Sosyal Yaşam Alanı’nı ziyaret edecekler için cep otoparklarda düşünüldü. Bu sayede düzensiz araç park edilmesinin önüne de geçilmiş olacak.

“Puna’ya Sözümüz”

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Hendek Belediye Başkan Aday Turgut Babaoğlu, “Puna Ortaköy ile çevresindeki mahallelerimize sözümüz vardı ve çok şükür bu sosyal yaşam alanını, hemşehrilerimizin hizmetine sunmamıza çok az kaldı. Puna Ortaköy Sosyal Yaşam Alanı, ailelerin, çocukların ve gençlerin gönül rahatlığıyla ziyaret edebilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri önemli bir yer olacak. Puna Ortaköy, Beyköy, Çayırbaşı, Martinler ve Türbeköy mahallelerimize ve buralarda ikamet eden hemşehrilerimize hayırlı olsun. Hendek için canla başla çalışıyoruz” dedi.
 

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 23:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184