Şehitleri Anma Programına Davet

Geleneksel Dikmen Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programına tüm halkımız davetlidir.

Şehitleri Anma Programına Davet

Hendek Dikmen Mahallesinde geleneksel hale gelen Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programı bu yıl 14 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

Pandemi nedeniyle ara verilmişti

Pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilemeyen Geleneksel Dikmen Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programının bu yıl 16.’sı gerçekleştirilecek.

14 Ağustos’ta Hendek’in Zirvesinde

Bu yıl 16.sı düzenlenecek olan Geleneksel Dikmen Mahallesi Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif Programı 14 Ağustos Pazar günü Öğle Namazından önce Sakarya’nın en yüksek noktası (1725) Dikmen Tepe’de bulunan Şehitlikte yapılacak olan programda Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından katılımcılara yemek ikramı yapılacak.

Tüm misafirlerimizi bekliyoruz

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, 2004 yılından bu yana düzenlediğimiz ve Geleneksel hale getirdiğimiz Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programımızın bu yıl 16.’sını düzenleyeceğiz. Programımızda Şehitlerimizi anıyor, Dualar ediyor ve Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından misafirlerimize çeşitli ikramlarda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Programımıza tüm halkımızı bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184