VATANDAŞLAR TRAFİĞE KAPATILMASINI İSTİYOR

Köprübaşı mahallesindeki bazı Vatandaşlar, D-100 Karayolu Köprübaşı mevkiinde bulunan Köprünün alt geçidinin trafiğe kapatılmasını istiyor.

VATANDAŞLAR TRAFİĞE KAPATILMASINI İSTİYOR


Vatandaşlar Karayolu üzerinde bulunan Köprünün altından açılan yolu çoğunlukta çocukların ve ailelerin kullandığını söyleyerek trafiğe kapanması halinde tehlike yaşanmayacağını söylediler.

Vatandaşlar, Karayolu üzerinde bulunan köprünün altından geçen yol, çocuklarımız ve ailelerin trafikte tehlike yaşamadan gidiş gelişleri rahat olsun diye kullanıma açıldı.

Şehir merkezi ile mahallemizi ayıran D-100 Karayolunun olması nedeniyle çocuklarımız ve aileler okula ve şehir merkezine geliş gidişlerde tehlike yaşamamak için Köprünün altından geçen yolu kullanıyorlar. Ancak Köprünün altından geçen bu yolu kullanan araçlar çocuklarımızı ve bizi de bazen tehlikeye sokuyorlar.

Bu yolun tamamen yayaların kullanımına tahsis edilmesini istiyoruz. Buraya yapılacak ufak bir çalışma ile Mantar tabir ettiğimiz dubaların koyulması ile burası trafiğe kapanacak ve çocuklarımız ve bizler tehlikesiz bir şekilde gidiş gelişlerimizi yapabileceğiz diyerek yetkililerden bu yolun trafiğe kapanmasını istediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184