Zirvede Şehitler İçin Mevlid

Hendek Dikmen Yaylasında Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Zirvede Şehitler İçin Mevlid

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen fakat pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilemeyen Dikmen Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programının 16.’sı Hendek Dikmen Yaylasında gerçekleştirildi.

Her yıl Dikmen Yayla Zirvesinse gerçekleştirilen Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programı bu yıl hava muhalefeti nedeniyle Dikmen Yayla Obasında  gerçekleştirilirken programa MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza GürHendek Belediye Meclis Üyesi Ayhan Güreli, Hızır Çağrı Güngör, Dikmen Mahalle halkının yanı sıra çevre İl ve İlçelerden Vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim okundu, Dualar edildi

Sakarya'nın en yüksek noktası olan Hendek Dikmen Yaylasında bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen ve öğle namazından önce başlayan Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programında Kur’an-ı Kerim okundu be program sonunda Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür tarafından Şehitler için Dualar edildi.

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Dikmen Şehitleri Anma ve Mevlid-i Şerif programımıza halkımız yoğun gösteriyor. Topraklarımızın her bir karışı şehit kanlarımızla kaplı, bizler de şehitlerimizi anmak ve dualarımızla onları yalnız bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Programımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimize dualarımızı eksik etmeyelim ifadelerine yer verdi.

MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül yaptığı selamlama konuşmasında, Allah kabul etsin Hamın efendiler, Beyefendiler bütün hemşerilerimiz büyüklerimiz dostlarımız Hepsinden Allah razı olsun Şehitlerimiz için her sene yapılan bu organizasyon çok önemli özelikle memleketimizin hala her gün şehit haberleri ile yüreğimizin yandığı bu dönemde bu tür faaliyetler bizi dinç diri ve şuurlu kılıyor başta muhtarımız olmak üzere burada emeği geçen herkese ben teşekkür etmek istiyorum değerli hocalarımızdan da Allah razı olsun Allah milletimizi memleketimizi var etsin sıkıntı göstermesin Allah hepinizden razı olsun dedi.

Misafirlere ikramlar yapıldı

Dikmen Şehitleri anma ve Mevlid-i Şerif programı sonunda yapılan Duaların ardından Vatandaşlara Dikmen Yayla Obasında çeşitli ikramlar yapıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Havailkmen ayvaz
Havailkmen ayvaz - 2 yıl Önce

Allah kabul etsin

Yağmur
Yağmur - 2 yıl Önce

Allah kabul etsin yanliz hava muhalefeti derken şehitlik anma gününde hiçte uygun bir davranış olmamış şehitlerimiz günlük güneşlik günde mi kazandı bu toprakları gidenler iki saat dayanamadı çok üzüldüm iyiki gidememişim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184