Başhekimlikten Daire Başkanlığına

Başhekim Sedat Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesinin başına getiriliyor.

Başhekimlikten Daire Başkanlığına

Hendek Devlet Hastanesi eski Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına getiriliyor.

Bakanlıktan özel izin

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında konuşan Ekrem Yüce, Sakarya büyüdü, Sağlık Dairesi ile Defin işleri çok karışmaya başladı. Hendek Devlet Hastanemizin eski Başhekimi Sedat Aydın'ı sağlığın başına getiriyoruz. Normalde dahiliye hekimlerine bakanlık bu dönemde ayrılmalarına izin vermiyor ama Bakanımızın özel izniyle aldık. Sedat Hocamız bundan sonra Sağlık İşlerine o bakacak. İşlemler bitti, imzaları attık. Haftaya başlayacaktır ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
sercan başkan
sercan başkan - 4 yıl Önce

Ye kürküm ye. O koltuk olmazsa başka koltuk olur. Ama muhakkak bir koltuk bulunur. Bırakın artık, nadasa çekilin. Gençlerin önünü açın. Siyaseten atamalar özel izinler falan hepsi hikaye.

Sami Kaymaz
Sami Kaymaz - 4 yıl Önce

Tebrikler... Başarılar....

Fethi Sarıoğlu (sakarya il gen. Mec.onur.Bşk)
Fethi Sarıoğlu (sakarya il gen. Mec.onur.Bşk) - 4 yıl Önce

Eski il sağlık müdürümüz ,çok değerli mesai arkadaşlarımdan dr.Sedat Aydın ‘ın büyük şehir sağlık daire Başk.tayinini memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum.atom karıncayı ve tayinini gerçekleştirenleri gönülden kutluyor..başarılar diliyorum...

Ahmet Kılıçaslan
Ahmet Kılıçaslan - 4 yıl Önce

65 e doğru uygun güzel görevinizde başarılar dilerim.

Behzat Türkdoğan
Behzat Türkdoğan - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun Hocam.

Hikmet Komut
Hikmet Komut - 4 yıl Önce

İlçemize uzun yıllar başarılı hizmetler veren sayın Sedat AYDIN hocamızın yeni görevindedir başarılarını taçlandıracagından hiç şüphemiz yok uygun görün katkısı olan sayın Büyükşehir belediye Başkanımızı kutluyorum teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184