Çocuk Sağlığı ve Aşı Uygulamaları Konferansı

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü 26 Nisan 2023 tarihinde, 14:00-15:30 saatleri arasında “Çocuk Sağlığı ve Aşı Uygulamaları Konferansı” düzenleyecek.

Çocuk Sağlığı ve Aşı Uygulamaları Konferansı

Değerli halkımız ,

Bebek ve çocuklarda aşı ile önlenebilir hastalıkların ortaya çıkışını engellemek ve hastalıklardan kaynaklanan ölümlerin  ,sakatlıkların önüne geçmek ile ilgili toplumun farkındalık düzeyinin yükseltilmesi çok önemlidir. Her yıl  Nisan ayının son haftası “ Aşı Haftası “ olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda  Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğümüzce  26 Nisan 2023 tarihinde, 14:00-15:30 saatleri arasında   “Çocuk Sağlığı ve Aşı Uygulamaları Konferansı” düzenlenecektir.

Çocukluk aşıları konusunda bilgi düzeyinin yükseltilmesi, toplumun sağlık güvenliği ve tedbirleri kapsamında  Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan konferansa ilçemizdeki okul ve kurumlarda  ana sınıfı ve kreşlerde görev yapan  öğretmenler ,anne ve babalar , kamu ve sivil toplum kuruluşlarında görevli personel, yerel yönetimlerde görevli personel , sosyal hizmetler göç birimlerinde görevli  personel, Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve tüm halkımızın  katılım sağlaması planlanmaktadır.

Çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin sağlığına katkılarınızı ve konferansımıza katılımınızı bekliyoruz.

Sağlığınız Önceliğimizdir,

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184