Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Konuşuldu

Hendek Belediyesi ve Düzce Özel Çağsu Hastanesi iş birliğinde Atatürk Parkı içi Nikah ve Toplantı Salonunda, ‘Çocuk sağlığı ve hastalıkları’ konulu söyleşi düzenledi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Konuşuldu


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Rıfat Can Öztürk tarafından ikinci kez düzenlenen çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda düzenlenen söyleşiye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun yanı sıra anne ve babalar katıldı.
Çocuk sağlığı ve hastalıkları hakkında bilgiler veren Öztürk, ailelere çocukların hastalıklardan nasıl korunacağını ve bağışıklık sisteminin çocuklar için önemini anlattı. Çocukları korumanın en önemli yollarından birisinin anne ve babanın kendisini hastalıklardan korumak olduğunu söyleyen Öztürk, hastalık ve virüsler için gerekli önlemler alındıkça korkulacak bir şey olmadığını, çocukların bağışıklık sisteminin yaşlılara göre daha dayanıklı olduğunu belirtti. Ayrıca alerjinin bağışıklık sistemini olumsuz etkilediğini de ifade eden Öztürk ailelere gereksiz antibiyotikten uzak durmaları gerektiğini söyledi.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu seminerin sonunda Dr. Rıfat Can Öztürk’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184