Gençlerimiz Geleceğimizdir

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Tütün ve Mamullerinin zararlarına dikkati çekmek, toplumu korumak ve bu konudaki cezalar ve hukuksal süreçler ile ilgili bilgi vermek üzere Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda bir konferans düzenledi.

Gençlerimiz Geleceğimizdir


Konferansa Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz.Dr.  Burcu Başaran Güngör, Hendek esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel, Esnaf Odası Genel Sekreteri Samet Demirel, Hendek Belediyesi Sağlık işleri Müdürü Kemal Atala ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Deniz De Asis ve Selin Öz katıldı.

Hendek ilçe Sağlık Müdürlüğü personeli  gençliğin korunması , bilgilendirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ederek konferansa katılım sağlayamayan  Tütün Mamulleri satan esnafa kendi işyerlerinde ziyarette bulundular.

Özellikle 18 yaş altı sigara satışları konusunda özenli davranmalarını ve bu konu ile ilgili esnafın ilgili kanunlara uymalarını tavsiye ettiler.

Tarihten beri insanlığın sağlığına olumsuz etki eden zararlılarla mücadele için duyarlı bir toplum olmamızın ve kurallara uymamızın önemi büyüktür.

 Toplumun sağlığına etki eden zararlılarla mücadele etmek amacıyla toplumun bilgi düzeyini ve duyarlılığını arttırmak önemlidir.

Hedef temiz ve dumasız hava sahasını birlikte oluşturmaktır.


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2019, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184