Hastane Asistanı Projesi Hayata Geçirildi

Hendek Devlet Hastanesi’nde polikliniklerde randevusuz gelen hastaların oluşturduğu kalabalıkları önlemek adına Hastane Asistanı Projesi hayata geçirildi.

Hastane Asistanı Projesi Hayata Geçirildi


Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın yeni uygulamayla ilgili bilgi verdi.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve 182 Çağrı Merkezi tarafından poliklinik hizmetleri için alınan hekim randevularının haricinde, randevu almadan hastaneye muayene olmak için gelen hastaların, hem aradığı hekimi bulamadığını hem de gereksiz kalabalığa neden olduğunu ifade eden Başhekim Aydın, bu durumla ilgili vatandaştan gelen şikayetleri değerlendirdiklerini dile getirdi.

Aydın, bu projeyle Hastanemizin hizmet kalitesini artırmak, vatandaşlarımızın zamanının verimli kullanmasına yardımcı olmak, banko sıralarında yığılmaları önlemek, muayene sırasında haksız yere öne geçmeyi engellemek, Hekimlerimizin daha verimli çalışmalarını sağlayarak, hastanemizden vatandaşlarımızın çok daha iyi faydalanması adına azami gayret göstermek için uygulamayı hayata geçirdik dedi.

Poliklinik hizmetlerinde önceliğin her zaman Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan MHRS ve 182 Çağrı Merkezinden randevu alan hastalarda olduğunun altını çizen Aydın, bunun haricinde poliklinik hizmeti almak isteyen vatandaşların mesai saatlerinde 0 (264) 600 1 444 nolu telefonu arayarak Hastane Asistanı sisteminden yararlana bileceğini kaydetti.

Kalite gereği çağrı merkezlerinde olduğu gibi tüm konuşmaların kayıt altına alınarak daha iyi hizmet verilmesinin amaçlandığını da ifade eden Aydın, Vatandaşımızım sağlığı her şeyden önemlidir, tabi vakitte önemlidir. Hastane Asistanı Projesinin randevusuz hastaların koordinasyonunda, vatandaşımız için kullanışlı bir hizmet olmasını arzuluyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184