HASTANE İDARESİ ELEŞTİRİLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Hendek Devlet Hastanesi sorunları ile taşındı haberimizin ardından Hastane İdaresi Vatandaşlarımızın kafasında soru işaretleri oluşan konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

HASTANE İDARESİ ELEŞTİRİLERE AÇIKLIK GETİRDİ


Hendek Devlet Hastane İdaresi yeni taşınan Hastane ile ilgili yaptığı açıklamada, Karayolları ile yapılan yazışmalar sonunda Hastaneye ulaşım için risk oluşturan TEM Otoyolu Bağlantı yolu üzerinde Kavşak çalışması başlatıldı. Hastane idaresi ayrıca GSM Operatörleri ile gerekli yazışmaların yapıldığını ve bu yönde çalışmaların kısa sürede sonuçlandırılacağı bilgisi verildi.

Laboratuarların ikinci katta olması ile ilgili yapılan eleştirilere ise idareciler, Hastanede Pnometik sistem olmasından dolayı Acil ünitesinden alınan bir kanın 7 saniye içerisinde Laboratuar’a ulaştırıldığı ve sonuçların en kısa sürede verildiği ifade edildi. Ayrıca Hastanemizde sadece Diyaliz’e özel asansör yapıldı. 8 yataklı olan Diyaliz ünitesi 10 yataklı ünite haline getirilerek daha fazla vatandaşın yararlanması sağlandı. Hastanemizde 200 araçlık otopark mevcuttur. Ayrıca 50 araçlık Acil otopark’ı yapılarak hizmete sunuldu. Vatandaşlarımızın Poliklinik, Acil ve Yatak servislerle ilgili bugüne kadar herhangi bir şikayete rastlanmaması bizim adımıza sevindiricidir.

Doğum servisi ile ilgili de açıklama yapan Hastane idaresi, Doğum servisinin ayrı bir servis olarak hizmet vermesi için gerekli çalışmalarının yapıldığını dile getirdiler. Aynı zamanda Hastanemize bir Kardiyoloji, Bir Fizik tedavi Uzmanı , bir Anestezi Uzmanı ve iki pratisyen Hekim ataması Sağlık Bakanlığı tarafından en kısa sürede yapılacaktır.  Halkımıza en iyi şekilde en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.

Eski Hastane ile ilgili de açıklama yapan Hendek Devlet Hastane İdaresi, Eski Hastane binası TOKİ’ye devredilecek. Bu bina ile ilgili değerlendirmeyi TOKİ yapacaktır. Hastane olarak burası ile ilgili bizim herhangi bir karar verme yetkimiz yoktur. Burası ile ilgili karar verme yetkisi tamamen Mal Müdürlüğümüze aittir denildi.


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
DİLEK tekin
DİLEK tekin - 8 yıl Önce

Yeni hastanemizde kadın hastalıkları ve doğum doktoru değiştirilsin yada başkada bu branştan doktorlarımız gelsin önemle rica ederiz biz bayanlar bu durumdan çok şikayetçiydi

Kara sevda
Kara sevda - 8 yıl Önce

Kendi adına konuş bence gayet memnunuz kadın hastalıkları doktorumuzdan şikayetçi de degiliz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184