Haydi Gençler Aşıya

Hendek Kaymakamlığı tarafından, 31 Ağustos-20 Eylül 2021 tarihleri arasında ilk doz aşısını olacak olan 35 yaş altı gençlere çekilişle bisiklet ve tablet hediye edileceği açıklandı. Yine aşı olan gençlere çekilişsiz anında sinema bileti ve ya lunapark bileti verilecek.

Haydi Gençler Aşıya

Sağlıklı Yarınlar İçin

Devletimizin COVİD-19 salgınına karşı başlattığı seferberlik aralıksız devam ederken, aşılama çalışmaları da kesintisiz sürüyor. Hendek Kaymakamlığı aşılama oranının artarak salgının kontrol altına alınması ve sağlıklı bir gelecek için önemli bir duyuru yaptı.

Bu kapsamda Hendek Kaymakamlığı tarafından Hendek Belediyesi ile Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde ilk defa aşı olacak olan 35 yaş altı gençlere çekilişle hediyeler dağıtılacak.

Bisiklet-Tablet-Sinema Ve Lunapark

Hendek Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “31 Ağustos-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Hendek Belediyesi önündeki aşı çadırına gelerek ilk defa COVİD-19 aşısı yaptıracak olan 35 yaş altı Hendekli gençlerimize çekilişle 5 adet bisiklet ve 5 adet tablet bilgisayar hediye edilecek. Ayrıca çekilişsiz kurasız ilk kez aşı olan herkese aşı çadırında anında 1 adet sinema bileti ya da Lunapark bileti hediye olarak verilmektedir.

Hastalığa karşı tedbiri elden bırakmadan, devletimizin açıkladığı tüm tedbirlere uymaya devam edelim. Maske-mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyalım” denildi.

İşte Detaylar

Kampanya 35 yaş altı Hendek’te ikamet eden ve ilk doz aşısını yaptıracak vatandaşlarımızı kapsamaktadır. Açıklanan tarih aralığında aşı çadırına giderek, ilk doz aşısını olan gençlerin kayıtları İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından tutularak kampanya sonunda Hendek Kaymakamlığına teslim edilecektir. Kura çekilişi bisiklet için 5 asil/5 yedek, tablet için 5 asil 5 yedek olarak yapılarak talihliler belirlenecektir.

Kura çekilişi 24 Eylül 2021 Cuma günü Hendek Kaymakamlık makamında, Hendek Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcilerinin katılımıyla yapılacaktır. Talihliler çekilişin yapıldığı gün içinde kamuoyuna ilan edilecek, çekiliş sonuçları ilgili kurumların resmi sayfalarında yayınlanacaktır. Talihlilerin hediyeleri 27 Eylül Pazartesi günü Kaymakamlık makamında teslim edilecektir.



 

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184