Hendek Esnaf Odası ve Dünya Göz İşbirliği

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Dünya Göz Hastanesi Sakarya Şubesi Arasında Kurumsal anlaşma protokolü İmzalandı.

Hendek Esnaf Odası ve Dünya Göz İşbirliği


Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Dünya Göz Hastanesi Sakarya Şubesi arasında kurumsal anlaşma protokolü imzalandı.

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına avantaj sağlayan protokol, Dünya Göz Hastanesi Temsilcisi Tuğba Çakır ve Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel arasında imzalandı.

Yapılan protokole göre, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odasına bağlı üyeler ve birinci derece yakınlarına muayene, tetkik, lazer ameliyat, genel ve özellikli ameliyatlar konusunda kurumsal anlaşma yapıldı.

Dünya Göz Hastanesi Temsilcisi Tuğba Çakır ve Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel yaptığı açıklamada, odaya bağlı üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının söz konusu protokolden yararlanmaları için herhangi bir evrak ya da kimlik gerektirmeden oda üyesi olduklarını belirtmeleri yeterli olacağını belirttiler.

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel oda üyelerine yapılacak olan avantajlı uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tarz uygulamaların artması gerektiğini ve bu tür protokollere ihtiyaç duyulan ve esnafa fayda sağlayacak her alanda devam edeceklerini belirttiler.


Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184