Hendek'e Yeni 112 İstasyonu Hayırlı Olsun

Hendek’te 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu sayısı 3’e yükseliyor.

Hendek'e Yeni 112 İstasyonu Hayırlı Olsun


Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünün talep yazısına onay verilmesi ile birlikte Hendek’te 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sayısı 3’e yükseliyor.

İlçemizde bulunan 1 Nolu Yenimahalle ve 2 Nolu 2. Organize Sanayi Bölgesi 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun ardından 3 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun Nuriye Mahallesine konuşlandırılacağı öğrenildi.

Nuriye Mahallesinde bulunan Nuriye İlköğretim Okulu binasının Hendek Halk Eğitim Merkezi ile ortak kullanılarak hizmet vermesi planlanan 3 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun onay yazışmalarının tamamlandığı öğrenilirken, istasyonun yakın zamanda faaliyete geçmesi bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 00:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin karaahmetoğlu
Hüseyin karaahmetoğlu - 5 yıl Önce

aahmet kardeşim emeğinize sağlık tebrik ederim

Nuriyeden
Nuriyeden - 5 yıl Önce

ahmet özbek denilen şahsın hicbir alakası yok. kendim bizzat şahit oldum. il sağlıktan 3 yönetici mahalle muhtarına geldiler muhtar ile birlikte okula gidip baktılar ve oyle karar verdiler. ahmet özbek denilen kişinin haberi bile yokken ısmarlama bir haber ile reklam yapmaya calisiyor.

Nuriyeli
Nuriyeli - 5 yıl Önce

nuriye mahalle muhtarının çabalarını yok sayamazssınız...

Halit bektas
Halit bektas - 5 yıl Önce

uzuncarsi muhtarı halit bektas 112 servisinin ortak bölgelere kurulması gerekmektedir
eski belde olan yeşilyurt bölgesinde bir 112 acil servisi gerekmektedir 112 bin nere kurulacağı konusunda bilgi verilmemis bu bölgede en ortak nokta burasıdır

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184