Hendek’te Pazar Yerinde Koronavirüs Aşı İstasyonu Kuruldu

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Covid19 aşılama çalışmalarına devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşların bağışıklanması ve toplumun büyük çoğunluğunun aşılanması ile ilgili sağlık personeli olağanüstü gayret gösteriyor.

Hendek’te Pazar Yerinde Koronavirüs Aşı İstasyonu  Kuruldu

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz.Dr. Tekin Ulaş Karatepe' nin sahada aşılama çalışmalarını yerinde değerlendirdiği ve koordine ettiği bağışıklama süreci hızla devam ediyor.İlçe merkezinde kurulan çadır ve pazaryerinde faaliyete geçen aşı istasyonunda  İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından İlgili yaş gruplarına yönelik aşılama çalışmaları sürdürülüyor.

Vatandaşların yoğun ilgisi ve sorularına sağlık personelleri tarafından yanıt veriliyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibi ilgi gösteren vatandaşlara aşının olası etkileri ve faydası konusunda bilgilendirmelerde bulunuyorlar. Aşılanan vatandaşlar uygulama sonrası gözlem altında tutularak sağlık durumları yakından takip ediliyor.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Aşı Koordinasyon Birimi Hendek Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Fabrikalardaki işçilere yönelik olarak aşılama çalışmalarınıda sürdürmeye devam ediyor.

Covid 19 Pandemisinin etkilerinin azalacağı sağlıklı günlere ulaşmak ancak bağışıklama oranının yüksek olması ile ve toplumun aşının öneminin farkındalığını kazanmasıyla mümkün olabileceği ifade eden yetkililer toplumu bu süreçte özenle aşılanmaya davet ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184