Kızılay'dan Teşekkür Ziyareti

Kızılay Hendek Şube Başkanı ve Gönüllüleri Kan bağışı kampanyasına katılan Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticilerini ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Kızılay'dan Teşekkür Ziyareti

Kovid-19 nedeniyle azalan Kan stokları nedeniyle geçtiğimiz hafta Kızılay Hendek Şubesinin koordinatörlüğünde tüm siyasi partilerin katıldığı Kan bağışı kampanyası düzenlenmişti.

Yoğun katılımın olduğu Kan bağışı kampanyasının ardından Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı ve Kızılay gönüllüleri Hendek’te siyasi partilerin İlçe Başkan ve Yöneticilerini makamında ziyaret ettiler.

Kan bağışı kampanyalarının öneminin konuşulduğu ziyarette Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı “ Böyle zor bir dönemde Hendek birlik ve beraberliğin örneğini bir kez daha göstermesi bizleri çok mutlu etti. Kan bağışı kampanyamıza katılarak gereken hassasiyeti ve önemi gösteren Kan ve Can dostlarıma ve tüm Hendeklilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Siyasi partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri de Kızılay Hendek Şube Başkanı Bağdatlı ve beraberindeki Kızılay gönüllülerine nazik ziyaretleri ve sohbetleri için teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184