Sağlık İçin Pedal Çevirdiler

Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi farkındalık oluşturmak için Okul önünden Bisikletlere binerek pedal çevirdiler.

Sağlık İçin Pedal Çevirdiler


Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi farkındalık oluşturmak için “Kendine bir iyilik yap, sağlığa pedal at, şehrine bir iyilik yap, trafiği rahatlat” sloganı ile Okul önünden Bisikletlere binerek pedal çevirdiler.
Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Alçorba ve Öğretmenler Okul önünde Bisikletlere binerek hem sağlık hem trafik için pedal çevirdiler.

Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Alçorba, iki amacımız var. Biri özel, biri ise genel. Öğretmenlerimize Bisiklete binme konusunda sağlıklı birer personel olarak Eğitim hayatına devam edebilmek. Genel amacımız ise, Bisiklete binmek sureti ile Trafiği rahatlatmak, hem de çağımızın hastalıklarından Obezite gibi ve buna benzer hastalıklar için önlem alabilmek. Hendek ilçemiz en güzel topraklara sahip. Büyük oranı ağaçlık olan bir ilçemiz. Böyle güzel bir iklimde Bisikletlerle ile şehrimizde dolaşmak ve 7’den 70’e herkese bisiklete binme bilincini kazandırmak çok önem arz ediyor. Zira şehir merkezimiz yoğun trafik ve park sorunu yaşıyor. Buna dikkat çekmek maksadı ile Mesleki Eğitim kapsamında böyle bir organizasyon yaptık ifadelerine yer verdi.
Kendine Bir İyilik yap, Sağlığa Pedal at, Şehrine bir iyilik yap, trafiği rahatlat sloganı ile Okul önünden yola çıkan Müdür ve Öğretmenler başladıkları Bisiklet sürüşü Abdurrahman Gürses Caddesi üzerinden Uzuncaorman Mahallesine kadar sürdü.


Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184