TÜRK SAĞLIK-SEN BİRLİK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Türk Sağlık-Sen Hendek Temsilciliği ,geçtiğimiz günlerde görevi başında saldırıya uğrayan Doktor Hacı Ahmet Gökçen’e destek amacı ile birlik ve beraberlik yemeği verdi.

TÜRK SAĞLIK-SEN BİRLİK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Saldırıya uğrayan Doktor Hacı Ahmet Gökçen’e destek amaçlı Mimoza Restaurant’ta Türk Sağlık-Sen Hendek Temsilciliğinin verdiği kahvaltıya MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ,Eşi Esra Babaoğlu, Türk Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı İrfan Korkmaz,Yönetim Kurulu üyeleri , Türk Sağlık-Sen Hendek Temsilcisi Ebru Gürlü, Yönetimi,Doktorlar ve Sağlık çalışanları katıldı.

Kahvaltıda saldırıya uğrayan Doktor Hacı Ahmet Gökçen Meslektaşlarının ve Sağlık çalışanlarının gösterdiği destek nedeniyle teşekkür ettiğini söyledi.

Kahvaltıya katılan MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu tek tek Doktorlar ve Sağlık çalışanları ile sohbet ederek yapılan saldırıdan dolayı üzüntü duyduğunu belirtti.Bu üzücü olaydan dolayı tüm sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, birlik ve beraberliklerin bozulmamasını temenni ediyorum.

Kahvaltı sonrası Türk Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı İrfan Korkmaz yaptığı açıklamada “Sağlık çalışanlarının mali ve sosyal haklarının iki yılını çalanlarla ve idarecilerin haksız uygulamaları ile uğraşırken birde şiddete maruz kalınması sağlık çalışanlarını üzmektedir.Bugüne kadar cezai anlamda şiddetin bir karşılığını sağlık çalışanı görmemiştir.Sağlık çalışanına şiddet uygulayanın yanında kar kalmıştır.Türk Sağlık-Sen olarak talebimiz sağlıkta şiddetin son bulmasıdır.Çalışanların can güvenliklerinden emin bir şekilde hizmet üretmesinin sağlanmasıdır.Milletine şifa dağıtan sağlık çalışanlarının şiddet gibi bir beladan kurtulmasıdır.Bunun için sorumluluk taşıyan herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

Program sonunda Doktorlar ve Sağlık çalışanları ile tek tek yakından ilgilenen Türk Sağlık-Sen Hendek Temsilcisi Ebru Gürlü ,Birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184