YENİ DEVLET HASTANESİ 14 ARALIKTA HİZMETE GİRİYOR

Hendek’te yapımına başlanan 100 yataklı Devlet Hastanesi tamamlandı.

YENİ DEVLET HASTANESİ 14 ARALIKTA HİZMETE GİRİYOR


14 Aralık Pazartesi günü yeni yerinde hizmete girecek olan yeni hastane TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilerek iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal oldu.

30 poliklinik, 6 diş ünitesi

Hendek’te mevcut hastanenin yetersiz olması nedeniyle Hendek Belediyesi tarafından bağışlanan Açmalar mevkiinde 90 dönümlük araziye yapıldı. Yeni Hendek Devlet Hastanesi, tek ve çift kişilik olarak planlanan odalar, geniş ve ferah bekleme alanları, özel peyzaj düzenlemesine sahip bahçesi geniş otoparkı ile Hendek ve bölge halkına yeni nesil sağlık hizmeti vermeye hazırlanıyor.
Yoğun bakım, tomografi

Yeni hastane de 40 tane tek kişilik oda, 30 tane çift kişilik oda, 30 poliklinik, 6 diş ünitesi, 10 yataklı genel yoğun bakım, 3 yataklı kardiyak yoğun bakım, 3 yataklı yeni doğan yoğun bakım, 10 cihazlı diyaliz ünitesi, 3 tane küvez, görüntüleme servisinde tomografi ve mamografi, 100 araçlık otopark bulunuyor.
Belediyeden ücretsiz servis

14 Aralık’ta yeni yerinde hizmet verecek olan yeni hastaneye ulaşım Hendek Belediyesi tarafından yapılacak. Eski hastane önünden saat 07.00-17.00 arasında 15 dakikada bir ücretsiz araç kalkacak.


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
ersoy cakır
ersoy cakır - 8 yıl Önce

Eski hastane devam edecekmi

Zehra dundar
Zehra dundar - 8 yıl Önce

Açil kalcakmi

Hayrettin Aksu
Hayrettin Aksu - 8 yıl Önce

milletimize hayırlı olsun tam olarak mevkisini anlayamadım.(düzceliyim)

Tayyar GÜRER
Tayyar GÜRER - 8 yıl Önce

Acil giris kisminda arac girisleri tek yön yapilmis ambulans ve mecbuti giris yapan araclar geri geri gelmek zorunda kalacak acilen düzenleme yapilmasi lazim,bir de avea ve türkcell,telsizler hastane icinde cekmiyor

Selim Sırrı Göktürk
Selim Sırrı Göktürk - 8 yıl Önce

Onun yerinde olsaydım şukadar çalardım diye hayaller kurup. Sonra onlar hırsızdır şukadar çaldılar çalıyorlar diyen. Fare beyni gibi hırsızlıktan başka beyni programı olmayan insanlarda burada tedavi görecek. Hemde bedava. Sen neymişsin be kasimpaşalı. Bunlarda vijdan mijdan olmadığından iyilikten anlamazlar. Sağlığı paralı yap oraya harcadığın parayı savunmasanayine harca.

Seval şeker
Seval şeker - 8 yıl Önce

Burdaki trol kısmı haddini bilsin yazarken.. Ben yapılanı eleştirme hakkımı kullanıyorum senin gibileri beni eleştirip dışlarken vergilerimi benden tek kuruşu bile almayı ihmal etmeyen bu zihniyeti savunmasın.. Herkez haddini bilsin yapılan iyi ise taktir yanlış ise yanlış diyebilecek vijdana sahip olsun!!!!

Mehmet koç
Mehmet koç - 8 yıl Önce

Yeni hastanemizin ğögüs hastalıkları uzmanı yok niye

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184