YENİMAHALLE’DE ASLIBAY ECZANESİ AÇILDI

Hendek Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde Aslıbay Eczanesi düzenlenen törenle açıldı

YENİMAHALLE’DE ASLIBAY ECZANESİ AÇILDI


Aslıbay Eczanesi, Hendek Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde düzenlenen açılış töreni ile Hendeklilerin hizmetine açıldı.

Açılış törenine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontur, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Eczanenin açılışı Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı.

İlaç dozunda kullanılırsa şifadır  

Açılış öncesi Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontur bir konuşma yaparak “ Hendek Sakarya’nın en gelişmiş ilçeleri arasında en başta geliyor. Hendek Sakarya’nın incisi haline gelmiştir. İlaca ve sağlığa son dokunan biz eczacılar olarak, böyle güzel eczanelerde hizmet vermekten mutluyuz. İnşallah genç eczacımız ile çalışma arkadaşları hastalıklara şifa olacak reçetelere vesile olan bir çalışma içerisinde olsunlar.  İlaç dozunda kullanılırsa şifadır  “ Dedi.

Hendek ilçemiz çok hızlı bir şekilde gelişiyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Hendek ilçemiz çok hızlı bir şekilde gelişiyor. Biz Hendek’imizin daha da ilerilere gideceğine inanıyoruz ve planlarımızı da ona göre yaptık. Devlet Hastanemiz de hizmete açıldı, güzel hizmetler vermeye başladı. Eczanemizin de hayırlı olmasını diliyor, şifa vererek para kazanmasını temenni ediyorum “ Dedi.

Eczacı Mustafa Aslıbay’ın işletmeciliğini yaptığı Aslıbay Eczanesi’nin açılış kurdelesi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontur, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli ve MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesildi.  

Açılış sonrası misafirlere ikramlar yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184