AKYAZI BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI HİZMETE GİRDİ

Akyazı Belediyesi Ana Hizmet binasında kısa bir süre içerisinde mevcut donanım ve yazılım alt yapısı hazırlanan Akyazı Belediyesi Çözüm masası Akyazılıların talep ve ihtiyaçlarına anında cevap vermek ve gerekli iş akışının takibini yapmak üzere hizmete girdi.

AKYAZI BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI HİZMETE GİRDİ


Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın talimatı ile kısa bir süre içerisinde ön hazırlıkları, donanım ve yazılım  çalışmaları ile birlikte hizmete giren Akyazı Belediyesi Çözüm masası vatandaşlara hizmet vermeye  başladı. Alt yapısında  Bimer benzeri bir sistemle çalışacak olan Çözüm masası vatandaşlardan bireysel başvuru, sözlü yada dilekçe şeklinde gelen  her türlü dilek, istek, şikayet, talep gibi konuların dilekçe ile ilgili müdürlüğe ulaştırılması ve resmi cevap verme süresi içerisinde işin takip edilmesi yapılıp yapılmadığının yada sorunun çözüme ulaşıp ulaşmadığının takibi ile ilgilenerek vatandaşı konu hakkında bilgilendirecek.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı Belediyesi olarak vatandaşlarımıza çağımızın getirdiği her türlü teknolojik alt yapıyı getirmek sistemli ve programlı bir şekilde beklentilerinde en kısa sürede cevap verebilmek, vatandaşlarımızdan belediyemize gelen her türlü dilek, istek, şikayet, talep gibi başvuruların çözüme ulaştırılması  adına Akyazı Belediyesi Çözüm Masasını kurduk. Bu birimimiz kısa zamanda Akyazı'mıza çok güzel işler kazandırılmasını sağlayacaklar. Çözüm masası ekibimizde belediyecilikten gelen işinde profesyonel arkadaşlarımız görevlendirildik. Vatandaşlarımızdan gelen başvuruları hızlı bir şekilde ilgili müdürlüğe ulaştıracaklar ve konunun çözüme ulaşana kadar takibini üstlenecekler. Akyazı'mız adına önemli bir gelişme olan çözüm masamız tüm Akyazı'mıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Aydemir
Ali Aydemir - 2 yıl Önce

Selamun aleyküm biz İstanbul'dan kuzuluk kaplıcaları na ziyaret ve istirahat için geldik ,gezerken tevafuk eseri sahabe efendilerimizden Abdülkerim RadiyAllahu anj hazretlerinin kabri şerefine ulaştık,Ama haberimiz olmadan ,siz büyüklerimizden bu büyük sahabinin kabri şerifini gösteren tabelalar koyulması,ve türbenin civarının düzenlenmesi daha uygun olacağını düşünüyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184