ARİFİYE’YE ULUSLARARASI PROJE

Arifiye Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Mollaköy göletlerinin bulunduğu alana, Olimpik Kano ve Kürek Parkuru kuruyoruz. Türkiye’de ilk olacak tesis, şehrimizin turizm potansiyelini arttıracak önemli bir kazanım olacak” ifadelerini kullanırken; AK Parti Sakarya Milletvekili Üstün, “Şimdi Arifiye’de çok önemli bir proje daha hayata buluyor. Mollaköy’de, Uluslararası Olimpik Kano Kürek Parkuru kuruluyor” dedi.

ARİFİYE’YE ULUSLARARASI PROJE


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yoğun bir şekilde devam eden seçim çalışmaları kapsamında Arifiye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Program kapsamında ilk olarak AK Parti Arifiye İlçe Teşkilat binasını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, daha sonra Fatih Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryeri esnafı ile bir araya geldi. Beraberinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar ile pazaryerini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na esnaf yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Toçoğlu Arifiye’de

Ziyaretlerine devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu,  daha sonra Fatih ve Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnaf ile bir araya geldi. Cadde üzerindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Toçoğlu, esnafın görüşlerini dinledi, işlerinde kolaylıklar diledi. Programın devamında ise AK Parti Arifbey Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Arifiye Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Hizmet yarışı devam edecek

Programda ilk söz alan AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, “30 Mart yerel seçimlerinin startını verdik. Hep birlikte bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Son dönemde Arifiye’de herkesin takdirle karşıladığı önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Nerede bir hizmet gerçekleştirilse orada Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun izi var. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilçem ve teşkilat üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart sabahı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu ile hizmet yarışının devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

İstikrar sürsün Arifiye büyüsün

Çınar’ın ardından konuşan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “5 yıl önce çıktığımız bu yolda hizmet, gücümüz millet dedik. Uzun yıllardan beri ilçemiz için düşünülen projeleri hayata geçirmek bize nasip oldu. Arifiye’ye şehir kimliği kazandırmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemiz ile Arifiye Meydanı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Arifiye Meslek Yüksek Okulu’nu ilçemize kazandırdık. Yeni yollar açtık, var olan yollarımızı genişlettik. Yol çalışmalarımız kapsamında 130 bin ton asfalt attık. Planlı ve programlı bir şehir oluşturmanın mücadelesini verdik. İnşallah, seçimlerden sonra da hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. İstikrar sürsün, Arifiye büyüsün” şeklinde konuştu.

Şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz

Arifiye Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm hemşerilerime verdikleri bu büyük destek için teşekkür ediyorum. AK Parti belediyeciliği ile şehrimiz önemli bir ivme kandı. Bizler şehrimizi, ilçelerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu kapsamda şehrimize hidroelektrik santrali kurduk. Artık Sakarya Nehri akıyor, şehir kazanıyor. Kendi enerjimizi üretiyoruz. Akçay Baraj projesi ile Sapanca Gölü’ne alternatif bir içmesuyu kaynağı oluşturuyoruz. Sakaryapark projesini de inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız.  Vatandaşlarımız Sakarya Nehri ile buluşacak. Mollaköy göletlerinin bulunduğu alana, Olimpik Kano ve Kürek Parkuru kuruyoruz. Türkiye’de ilk olacak tesis, şehrimizin turizm potansiyelini arttıracak önemli bir kazanım olacak. Hizmet bizim işimiz. İnşallah bu desteğinizi devam ettirecek ve 30 Mart akşamı Başbakanımıza, Sakarya’da en büyük desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Sandık var

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Bakın, Mısır’da darbe oldu, binlerce Mısırlı demokrasiyi korumak içi şehit oldu. Demokrasiler kolay elde edilmiyor. Hiçbir tuzağa aldırış etmeden yolumuza devam edelim. Milli iradeye ve belediye başkanlarımıza sahip çıkalım. Arifiye belde belediyesinden gelişen bir ilçe konumuna geldi. Bugün Arifiye’nin 23 mahallesi var.  Arifiye’de önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Şimdi Arifiye’de çok önemli bir proje daha hayata buluyor. Mollaköy’de, Olimpik Kano Kürek Parkuru kuruluyor. Seçimler yaklaşırken bazıları toplum mühendisliğine soyundu. Ama bu ülkede sandık var. Arkamızda milletimiz var. Biliyoruz ki, vatandaşımız toplum mühendisliğine soyunanlara 31Mart sabahı gereken cevabı verecek” dedi.

Seçim irtibat bürosu açıldı

Konuşmaların ardından Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, meydanı dolduran coşkulu kalabalığı selamladı. Programın sonunda AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar’ın katılımı ile Arifbey Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış gerçekleştirildi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184