Engelliler “Kutlu Doğum” Organizasyonunda buluştu

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği, Bursa Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi işbirliği ile Sakarya’da kutlu doğum haftası etkinliği organize etti.

Engelliler “Kutlu Doğum” Organizasyonunda buluştu


Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen engellilerle kutlu doğum programı dernek başkanı Bülent Dik’in açış konuşması ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı, Bursa Karabaş-ı Veli Kültür Derneği mesnevi üstadı Mustafa Özbağ sohbeti ile devam etti. Ardından sema gösterisi sunuldu.

Kutlu doğum programına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi ve il müdürü Kerem Toprak, Ak Parti Adapazarı ilçe başkanı Mustafa Ak, dernekler il müdürü İsmail Gök, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

ÇİFTÇİ’YE PLAKET

Dernek başkanı Bülent Dik organizasyona katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletirken, başkan Dik bundan sonra yapacakları tüm etkinlikler için katılımcılardan destek istedi. Bülent Dik ayrıca, kutlu doğum programına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi’ye günün anısına bir plaket takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184