ENGELLİLER YAZA MERHABA DEDİ

Sapancalı Engelliler, AK Parti Sapanca Kadın Kolları ve Sapanca Engelliler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği piknikle yaza merhaba dedi.

ENGELLİLER YAZA MERHABA DEDİ


Gönül Sofrası’nda verilen öğle yemeğinin ardından engelli vatandaşlar ve aileleri tanışma, kaynaşma ve doğa ile baş başa kalmanın sevincini yaşadı.

Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Günnur Çelik engelliler ve aileleri ile tek tek ilgilendi. Engellileri sosyal yaşamın her aşamasına dâhil etmek istediklerini belirten Çelik, "Engelliler ve aileleri için düzenlediğimiz çeşitli sosyal aktivitelerle engellilerimizi sosyal hayatın her aşamasına dahil etmeye çalışıyoruz. Sapanca’da bulunan engellilerimizin yalnız olmadığını aksine her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek ve engellerini birlikte aşmak, sorunlarına ortak olmak istiyoruz. Bu nedenle de engellilerimiz için çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Pikniğimize katılan engelli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sapanca Engelliler Derneği Başkanı Cemil Ertuğ “ Amacımız engellilerimizin engellerini bir nebze olsun kaldırabilmek, bu sebeple de Günnur ablamıza dernek üyelerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Yaza merhaba diyerek sosyal aktivitelerimiz süreceğini belirtmek istiyorum, burada bizleri en iyi şekilde ağırlayan Gönül Sofrası çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Engellilerin yakınları düzenlenen programda moral bulduklarını, katkısı olan herkese çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2014, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184