ENGELLİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında sunum yapan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelli vatandaşlarımızın kendilerine yeterli olabilmeleri, toplumla daha da kaynaşabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ENGELLİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ



Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Daha önce Kocaali, Arifiye, Kaynarca, Ferizli, Pamukova, Geyve, Taraklı ve Karasu’da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları, Karapürçek’te devam etti. Engelli vatandaşlar ve yakınlarının katıldığı programda Nurcan İris, Büyükşehir Belediyesi engelli hizmetlerini tanıtan bir sunum yaptı.

Engellilerimiz özgüven kazanıyor

Toplantılarının ilçelerde düzenlenmeye devam edeceğini belirten İris, “Engelli vatandaşlarımızın kendilerine yeterli olabilmeleri, toplumla daha da kaynaşabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Engellilerinizin kendilerine karşı güvenlerini arttırarak yaşamlarını sürdürmelerine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak her türlü yardımcı araç gereçlerden, cihazlardan, sistemlerden ve yeni teknolojilerden yararlanabilmeleri için neler yapabilecekleri ve hangi kurumlara müracaat edebilecekleri konusunda bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

 

  

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184