İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞACAK

Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği geleneksel buluşması 11 Mayıs Pazar Saat 11.00’da Adapazarı İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilecek. SİMDER Başkanı Nafi Özdin, “Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz etkiliğimize tüm mezunlarımızı ve mensuplarımızı davet ediyoruz” dedi

İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞACAK


Sakarya İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği SİMDER, 1980 yılından bugüne geleneksel olarak devam eden mezunlar günü etkinliğini her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Günü’nde gerçekleştirecek.  

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan SİMDER Başkanı Nafi Özdin, “Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz etkiliğimize tüm mezunlarımızı ve mensuplarımızı davet ediyoruz. Bu yılki programımızda 1970 yılı Adapazarı İHL mezunu Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz mezun öğrenciler adına konuşma yapacak” dedi. 1956 Yılında kurulan Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nin yurt genelinde 20 binden fazla mezunu bulunuyor. Programa okul mezunu olan Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri, Şırnak ve Kırşehir Valisi’nin katılması bekleniyor. Mezunlar Buluşması 11 Mayıs Pazar Saat 11.00’da Adapazarı İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşecek.



Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2014, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184