Sakarya Kazanacak Türkiye Kazanacak

Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen ve Türk Traktör Genel Müdürü Marco Wotta ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bu proje hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak. Bu yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya Kazanacak Türkiye Kazanacak


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı​​ Kudret Önen ve Türk Traktör Genel Müdürü Marco Wotta’yı makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Önen, “Sakarya’da önemli bir yatırım hayata geçirdik. İnşasını büyük ölçüde tamamladığımız fabrikada traktörlerin son montajını gerçekleştireceğiz. Türk Traktör Montaj Fabrikası’yla inşallah Sakarya ve Türkiye için güzel hizmetler üreteceğiz” diye konuştu.

Ekonomiye katkı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacak yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak. Bu yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184