SAMEK'İN BAŞARISI ARTARAK DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi’nin, SAMEK eğitimcilerinin branşları ile ilgili bilgilerini daha da arttırmak için düzenlediği seminer programı sona erdi. Düzenlenen sertifika teslim töreninde konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Vatandaşlarımıza daha fazla katkı sağlamak için kültürel ve sosyal formasyonlarımızı en üst seviyeye taşımak zorundayız. Bu amaçla düzenlediğimiz seminerlerimize katılan tüm öğreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

SAMEK'İN BAŞARISI ARTARAK DEVAM EDECEK


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda görevli eğitimciler için düzenlenen seminer programı sona erdi. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan SAMEK eğitimcilerinin sertifikaları Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen program ile teslim edildi. Programa, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, MEM Müfettişi Ahmet Metin Taşkın, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay Ayaz, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Dr. Tuğba Yıldız, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin ile SAMEK eğitimcileri katıldı.

50 eğitimcimize seminer verdik

Sertifika teslim töreninin açılış konuşmasını yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “SAMEK Merkezlerinde görevli eğitimcilerimizin branşları ile ilgili bilgilerini daha da arttırmak amacıyla düzenlediğimiz seminer programı sona erdi. 5 alanda verilen seminerlerimize 50 eğitimci ve merkez sorumlularımız katıldı. Adapazarı Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz eğitimlerde, alanında uzman isimler sosyal hayatta iletişim, meslek etiği kurum mevzuatı, sorunlara çözüm yollarının bulunması, yetişkin eğitimi ve psikolojisi, iş güvenliği, iş sağlığı ve hijyen eğitimi, çevre koruma bilinci, çalıştığı kurumu ve çevreyi tanıma konularını işledi. Seminer programlarımızda yer alan tüm uzmanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Daha etkin hizmet

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “SAMEK kurslarımız 2013 – 2014 Öğretim Dönemi’nin ilk yarısını tamamladı. Tüm eğitimcilerimizi bu dönem içerisinde gösterdiği gayret ve performanstan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ikinci dönemde de SAMEK’in gösterdiği başarı artarak devam edecektir. Vatandaşlarımıza daha fazla katkı sağlamak için kültürel ve sosyal formasyonlarımızı en üst seviyeye taşımak zorundayız. Bu amaçla düzenlediğimiz seminerlerimize katılan tüm öğreticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Düzenlenen programın ardından Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, seminer programını tamamlayan SAMEK eğitimcilerine sertifikalarını takdim etti.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184