SEDA SAYAN’A REKOR CEZA

Bakan İslam’ın şikâyeti Seda Sayan’a rekor ceza getirdi

SEDA SAYAN’A REKOR CEZA


Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’ın, sanatçı Seda Sayan hakkında RTÜK’e yaptığı şikayet ceza ile sonuçlandı.

RTÜK üyesi Ali Öztunç, Show TV’de yaptığı programda iki eşini öldüren kişiyi canlı yayına çıkaran Seda Sayan’ın programına yüksek miktarda para cezası uygulanmasına karar alındığını açıkladı.

İşte RTÜK’ün “o karar” açıklaması:

 Ali Öztunç’un konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“Seda Sayan'ın çokça tartışılan programı ile ilgili dosya karara bağlandı. Sayan'ın programına suçluyu övücü yayın ve kadını istismar eden yayın gerekçesiyle yüksek miktarda para cezası uygulanması kararı alındı. Kamuoyuna duyurulur.”

 İddiaya göre kesilecek cezanın, kanalın geçen ayki reklam gelirinin yüzde 2’si…

 Nazlıaka twitterdan duyurdu

 Öte yandan Seda Sayan’ı RTÜK’e şikayet eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’ı geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden hedef alan ve “Utanılasısınız!” diyen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, RTÜK’ün ceza kararını, anında twitter hesabından kamuoyuna ve takipçilerine duyurdu.

 CHP RTÜK üyesi aracılığıyla…

Milletvekili Nazlıaka, CHP RTÜK üyesi Ali Öztunç aracılığıyla paylaştığı tweette, “Suçu ve suçluyu öven Seda Sayan Programı nedeniyle yayın yapan kanala ceza geldi” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184