ÜSTAT NECİP FAZIL SAKARYA’DA ANILIYOR

MTTB Sakarya İl Başkanlığı doğumunun 110. yılında Üstat Necip Fazıl Kısakürek’i anma programı düzenliyor. 20-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek

 ÜSTAT NECİP FAZIL SAKARYA’DA ANILIYOR


MTTB Sakarya İl Başkanlığı doğumunun 110. yılında Üstat Necip Fazıl Kısakürek’i anma programı düzenliyor. 20-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Üstadın İzinde Doğumunun 110. Yılı’ etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulunan MTTB Sakarya İl Başkanı Ali Samed Kekük, “Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in eserlerini yâd edeceğimiz tiyatro gösterimleri, hat ve fotoğraf sergileri, sinema ve belgesel gösterimleri ve Uğur Işılak’ın Üstat’ın eserlerini sergileyeceği bir konser programı gerçekleştireceğiz” dedi.

20-26 Mayıs Tarihleri Arasında Sakarya Üniversitesi’nde

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek ‘Üstadın İzinde Doğumunun 110. Yılı Etkinlikleri’ 20-26 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek etkinlik programı hakkında bilgiler veren MTTB Sakarya İl Başkanı Ali Samed Kekük, organizasyonun tamamen üniversite öğrencileri tarafından hazırlanmasının önemine değindi. Kekük, “Doğumunun 110. yılında Üstat Necip Fazıl Kısakürek’i Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştireceğimiz etkinlik programı ile yâd edeceğiz. Gerçekleştirilecek etkinliği tamamen üniversite öğrencilerinin düzenliyor olması bizim için büyük öneme sahip” diye konuştu.

Üstadın İzinde Doğumunun 110. Yılı Etkinlikleri

Açıklamalarının devamında etkinlik takvimi hakkında da bilgiler veren Ali Samed Kekük, “Etkinlik programı kapsamında Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in eserlerini yad edeceğimiz tiyatro gösterimleri, hat ve fotoğraf sergileri, sinema ve belgesel gösterimleri ve Uğur Işılak’ın Üstat’ın eserlerini sergileyeceği bir konser programı gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Üstat’ın ebediyete intikalinin 31. yılı anısına Orhan Cami’nde mevlit ve hatmi şerif duası gerçekleştirilecektir. 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceğimiz etkinlik programımıza tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184